Nézd meg videónkat!


Egyedi fregoli ruhaszárítónk könnyen felszerelhető bárki számára az útmutató leírását követve. Budapesten felszerelési szolgáltatásunkat is igénybe veheted.

Felszerelési útmutató

Amennyiben profi kollégánkra bíznád a fregoli mennyezetre rögzítését (Budapest és vonzáskörzetében), megrendeléskor válaszd plusz szolgáltatásunkat és segítünk.

Ha techikai kérdésed van a felszereléssel vagy a megfelelő méretű Mobil Ruhaszárító kiválasztásával kapcsolatban, bátran hívj minket és válaszolunk mindenre: +36309516873

  1. Fontos! hogy a szárító rudak végeit még ne csomagold ki, csak középen vágd le a folpack borítást óvatosan, figyelve a zsinórok épségére! A rudak végeit majd csak akkor bonthatod ki, ha a szárító a mennyezeten lesz, így tudod elkerülni a zsinórok összegabalyodását!    
  2. Első lépésként jelöld fel a mellékelt furatsablon segítségével a fregoli „T” profiljainak helyét a mennyezeten, az oldalfaltól minimum 5 – maximum 20 cm-re, egymástól pedig 127,5 cm-re a T profilok belső éleitől számolva 133 cm-s rúdhosszúságnál (ez a távolság 150 cm-s rudaknál 144,5 cm, egyedi rúdhosszúságnál pedig: egyedi rúdhossz – 5,5 cm)
  3. Gondold át, melyik oldalról szeretnéd majd működtetni a fregolit. Ide kerül majd ruhaszárító rögzítő gyűrűkkel ellátott oldalának „T” profilja, az oldalfalra pedig a zsinórrögzítő elem (beakasztó fésű).
  4.  A kötőelemek (tipli +csavar) segítségével fúrd fel mindkét „T” profilt a mennyezetre.
  5. Most csomagolhatod ki a rudak végeit óvatosan, majd akaszd be az első és az utolsó fémkarikát  a zsinórrögzítő  két szélső kampójába, és feszes zsinórállásnál (amikor minden rúd érinti a mennyezeti „T” profilokat) jelöld fel az oldalfalon a furatok helyét.
  6. Ezután kiakaszthatod a karikákat, és felfúrhatod a zsinórrögzítőt.
  7. A karikákat a lehúzó pálca segítségével beakaszthatod sorrendben a


VISZONTELADÓINK:
1000 Aprócikk Barkácsbolt és Szerszámbolt
1173. Budapest XVII. kerület, Pesti út 41/C.
1000 Aprócikk Barkácsbolt és Bútoripari szaküzlet
1039. Budapest III. kerület, Mátyás király út 24.
www.nemethbarkacs.hu

barion-logo
Eisenbacher József

Tulajdonos

info@szarito.hu
Tel: +36 30 400 2152


Szárító Bt. | 2310. Szigetszentmiklós, Ádám Jenő sétány 67.
Adószám: 21183904-2-13 | Cégjegyzékszám: 13-06-043719

A céget bejegyző hatóság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága

Adatkezelési tájékoztató | Általános szerződési feltételek

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.